Biomed Alpha Beta Laser Peeling (30 pads) Biomed Alpha Beta Laser Peeling (30 pads)
Biomed Alpha Beta Laser Peeling (30 pads) Biomed Alpha Beta Laser Peeling (30 pads)
Biomed

Alpha Beta Laser Peeling (30 pads)

Merk: BIOMED

30,75 29,50

Een alternatief voor laser peeling

AANTAL:
+ -

KOOP NU

Het nieuwste merk van Skinpharma!

INFORMATIE

Het alternatief voor laser peeling.  Huidvernieuwing en raffinage. Bevat een 5-vouding effect op de huid. Zorg voor hydratatie. Geeft direct een huidverzachtend effect. Het stimuleert de collageensynthese. Verhoogt de elasitciteit van de huid en het helpt de celvernieuwing te stimuleren.
Multifruit bsc, een geconcentreerde mis van 5 botanische extracten die verschillende natuurlijke alfa hydroxyzuren bevatten. Deze zorgen ervoor dat de dode huidcellen van de huid afgaan, waardoor een gladde jongere huid ontstaat.
Biomed producten zijn dermatologisch getest en zijn voor 98,9% natuurlijk. 
Alle producten van Biomed bevatten geen parabenen, phenoxyethanol, minerale oliën of synthetisch parfum. De producten zijn niet getest op dieren.

GEBRUIK

Aanbrengen op een goed gereinigde huid. 1. Wrijf met cirkelvormige beweging met pad 1(wit) over het gezicht, totdat de pad droog is. 2 min wachten. 2. Doe hetzelfde met pad 2 (groen). Daarna de dagelijkse gezichtsverzorging aanbrengen.

WERKING

Een alternatief voor laser peeling

INGREDIËNTEN

Lactivinezuur, hydraterend. Glycolzuur, huidverzachtend. Citroenzuur, stimuleert collageensynthese. Wijnsteenzuur en appelzuur, verhoogt de elasticiteit. Aha's, stimuleren celvernieuwing.

  • VERZENDKOSTEN 3,50|GRATIS VANAF 30,-
  • GRATIS SAMPLES BIJ BESTELLING|BETROUWBAAR|APOTHEEK
VOOR DE HELE ROUTINE ALLES IN WINKELMAND