• Lorem ipsum

Getest: stralen met Idealia

22 Nov 2019
door Senya van Skinpharma

Bijna 33, twee jonge kinderen, werk, hobby, huis en ga zo maar door. Als ik in de spiegel kijk kan ik niet ontkennen dat een beetje meer slaap niet verkeerd zou zijn en dat de eerste lijntjes (rimpels wil ik het nog niet noemen) zich toch echt aandienen. 

Maar gelukkig denkt Vichy mee! De Idealia lijn noemen ze dan ook wel het ideale product voor de 30+ vrouw. Je gelaatstrekken ogen uitgerust, lijntjes worden uitgevlakt en je teint is egaler met een natuurlijke glow! Dat klinkt fantastisch en dat wil ik natuurlijk zelf wel eens uitproberen.

Test

Omdat mijn huid in deze tijd van het jaar wat droog is, gebruik ik de Idealia dagcrème voor de droge huid. De dagcrème bevat polyphenolen van blauwe bes en gefermenteerde zwarte thee. De crème smeert goed uit en je gezicht voelt meteen heel fris. Onder andere door de lekkere geur voelt het insmeren van je gezicht als een verwenmomentje, even tijd voor jezelf. 

En werkt het...?

Jazeker! Op het moment van smeren voelt je huid al frisser en dat gevoel blijft ook. De huid trekt minder en voelt soepeler. Mijn teint is egaler en ondanks dat we al midden in de herfst zitten blijft er toch nog een beetje van de zomer in mijn gezicht zichtbaar. Of mijn lijntjes echt al minder zijn geworden weet ik niet, maar misschien moet ik het daarvoor nog wat langer gebruiken. 

Tip!

Smeer een dun laagje op je gezicht. Als je te veel smeert ga je onnatuurlijk glimmen en dat wil je ook niet.   

Routine

Mijn routine bestaat uit de volgende producten

1. Avène TriXera Nutrition Reinigingsgel
Avène TriXera Nutrion Reiniging
 
2. Vichy Idealia Dagcrème
Vichy Idealia Dagcrème
3. Vichy Minéralblend Foundation
Vichy Minéralblend Foundation
1. Avène TriXera Nutrition Reinigingsgel
Avène TriXera Nutrion Reiniging
2. Vichy Idealia Dagcrème
Vichy Idealia Dagcrème
3. Vichy Minéralblend Foundation
Vichy Minéralblend Foundation
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »