• Lorem ipsum

Tutorial: Super charge your skin

17 Dec 2019
door Petra van Skinpharma

Vichy heeft een nieuw product in het assortiment: De Liftactiv Specialist Ampullen Peptide-C Anti-Aging.Liftactiv ampullen serum

Deze ampullen verminderen je rimpels, maken de huid veerkrachtiger en stralender en verbeteren je huidkwaliteit. Binnen 2 weken heb je al zichtbaar resultaat!

De krachtige formule bevat natuurlijke ingrediënten en is dermatologisch getest. Het is een hoog geconcentreerde formule en deze bevat Vichy mineraliserend water, 10% vitamine C, Bio-Peptiden Complex en Hyaluronzuur.

 


De ampullen


Gebruik de ampul 's ochtends en 's avonds.

  1. Tik op de bovenkant van de ampul, zo zakt de vloeistof naar beneden.
  2. De ampullen moet je openbreken en ze zijn van glas. Ik vond dat wel lastig, ze zijn toch van glas! Maar als je ze met een tissue vastpakt en dan breekt, gaat het echt gemakkelijk.
  3. Plaats daarna de meegeleverde applicator op de ampul.
  4. Breng de helft van de ampul aan op de handen breng dit vervolgens aan op je gezicht en hals en masseer zachtjes je kraaienpootjes en fronslijnen. Daarna sluit je de ampul met het bijgeleverde dopje en zo kan je de andere helft voor 's avonds bewaren.


Klinisch getest

Het serum is uitgebreid getest onder meer dan 100 vrouwen. Na 30 dagen belooft Vichy een significante verbetering van je rimpels en kraaienpootjes.

Voor de test:                                         Na 30 dagen:

     

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »