• Lorem ipsum

Winnaar Review Cadeaubon

16 Jun 2020
door Petra van Skinpharma

Iedere maand verloten wij een bon met €25,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over een product op Skinpharma.nl hebben geplaatst. In mei heeft Bianca een review geschreven en daarmee de cadeaubon gewonnen!

   

Over de Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30 :

"Een heel fijn product! Ik heb de dag en nachtcreme, en de spotcorrector, na twee weken al echt verschil te zien bij de pigmentvlekken in mijn gezicht, duidelijk een stuk lichter. Dit product doet echt wat het beloofd! Een aanrader!"

Bianca, nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €25,- Skinpharma.nl shoptegoed!

 

****************

 

 

Iedere maand verloten wij een bon met €25,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over een product op Skinpharma.nl hebben geplaatst. In april heeft Marlies een review geschreven en daarmee de cadeaubon gewonnen!

   

Over de La Roche-Posay Lipikar Balsem AP+ M :

"Deze crème is superfijn. Ik had hem gekocht voor mijn droge handen, maar inmiddels gebruikt het hele gezin de crème. Werkt heel goed voor alle droge plekjes. Ook voor kids. Verlichtte meteen de jeuk van mijn dochtertje."

Marlies, nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €25,- Skinpharma.nl shoptegoed!

 

****************

Iedere maand verloten wij een bon met €25,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over een product op Skinpharma.nl hebben geplaatst. In maart heeft Sydney een review geschreven en daarmee de cadeaubon gewonnen!

   

Over de La Roche Posay Effaclar Duo+ :

"Redelijk dunne crème die je huid zacht maakt en doet wat die moet doen. Geen super hydraterende crème."

Sydney, nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €25,- Skinpharma.nl shoptegoed!

 

****************

Iedere maand verloten wij een bon met €25,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over een product op Skinpharma.nl hebben geplaatst. In februari heeft Suzanne een review geschreven en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

Over de Vichy Slow Age Nachtcreme zegt zij:

"Fijne nacht crème wat voedend voelt voor je huid, ook de ochtend daarna!"

Suzanne, nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €25,- Skinpharma.nl shoptegoed!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »