Eczeem producten online kopen

Sorteer op:

WAT IS EEN ECZEEM?Eczeem is een allergische reactie van je huid. Een verzamelnaam voor huidaandoeningen, waarbij de huid een ontstekingsreactie vertoont. De huid is vaak overgevoelig waardoor deze sneller (dan een gezonde huid) op prikkels uit de omgeving reageert. Zoals waspoeder, schoonmaakmiddelen, zweet, temperatuur, maar ook sieraden, huisstofmijt of (dierlijke) huidschilfers.

Symptomen zijn vooral een branderig gevoel en jeuk, wat vooral erg vervelend kan zijn. Daarbij heb je vaak last van een (extreem) droge huid, rode, gebarste huid of schilfers. Vaak gaat eczeem gepaard met een droge huid, omdat er minder huidvetten (lipiden) in je huid zitten. Daarom is het belangrijk je huid goed te blijven verzorgen. 

Eczeem komt voor in alle leeftijdsklasse, maar vooral bij kinderen. Er zijn vele verschillende soorten eczeem en het kan erfelijk zijn.

Wij willen je graag helpen om je huid niet uit te laten drogen en de jeuk te verminderen. Daarom hebben wij hieronder een aantal product geselecteerd die je hierbij kunnen helpen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »