• Lorem ipsum

Skinpharma: Vichy, Eucerin en La Roche-Posay webshop
Huidverzorgingsproducten zijn al heel lang een vast onderdeel in het assortiment van de apotheek. Ervaring, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn dus gegarandeerd! Skinpharma officiële partner van Vichy, Eucerin, La Roche-Posay, Beauté Pacifique, Roger et Gallet en vele andere merken. Doordat Skinpharma een Thuiswinkel Waarborg Certificaat heeft, kun je veilig jouw aankopen doen en heb je ook gewoon (wettelijke) garantie op de producten die je koopt.


Het huidadvies krijgt u van specialistes die verbonden zijn aan het dermocosmetisch huidadvies centrum van Skinpharma. Zij geven dagelijks mensen een gedegen huidadvies en een advies voor de daarbij behorende producten. Ook is aan de webshop een huidtherapeut verbonden. Skinpharma is het initiatief van twee apothekers met jarenlange apotheek ervaring. De webshop bestaat sinds 2011.


Skinpharma staat voor: kennis en deskundigheid, hoogwaardige producten én het gemak van internet. Dat kun je ook zien aan de vele positieve waarderingen die wij hebben gekregen bij KiyOh. Wacht dus niet langer en neem snel een kijkje op onze website.


Skinpharma wenst je heel veel winkel plezier en voel je goed! 


vichy webshop skinpharma thuiswinkel     vichy webshop skinpharma europees trust   vichy webshop skinpharma kiyoh