Vichy Dercos Neogenic (28 ampullen) Vichy Dercos Neogenic (28 ampullen)
Vichy Dercos Neogenic (28 ampullen) Vichy Dercos Neogenic (28 ampullen)
Vichy

Dercos Neogenic (28 ampullen)

Merk: VICHY

92,18 88,95

Stimuleert het functioneren van de stamcellen. Dit zorgt ervoor dat de haarbulbussen weer geactiveerd worden. Daardoor neemt de haardichtheid toe.

AANTAL:
+ -

KOOP NU

INFORMATIE

Meer haren, minder kaal. Dercos Neogenic: Verkrijgbaar in de apotheek sinds oktober 2012. Jouw behoefte: Het tegengaan van een zichtbare hoofdhuid door bevordering van de groei van nieuw haar. Geschikt voor mannen en vrouwen met verlies van haarvolume en haar dichtheid. (kaler worden, ‘dunner’ haar krijgen) Wat zie je? Vrouwen: Dun haar (minder haar dan voorheen). De bedekking van de hoofdheid is minder en wordt daardoor zichtbaar. Een fenomeen wat gerelateerd kan zijn aan de menopauze. Mannen: Gevorderde kaalheid. Teruggetrokken haarlijn en de kruin is duidelijk zichtbaar. Neogenic is ook geschikt voor gebruik op de gevoelige hoofdhuid. Werking: De groei van haar volgt een vaste cyclus: groei gevolgd door uitval, groei en uitval, etc. De cyclus van haargroei begint steeds opnieuw omdat de haarbulbus (het onderste gedeelte van de haarwortel) weer actief wordt. Maar de haarbulbus wordt niet direct en niet altijd actief na de haaruitval. Zolang deze inactief blijft, groeit er geen nieuwe haar. Hoe langer dit duurt en hoe groter het aantal inactieve bulbussen, hoe kaler je wordt. Bij het activeren van een haarbulbus spelen zogenoemde stamcellen een beslissende rol. Dercos Neogenic bevat Stemoxydine, een molecuul dat de relatief zuurstofarme omgeving nabootst die stamcellen nodig hebben om goed te werken. En als stamcellen goed werken, kunnen haarbulbussen makkelijker actief worden. Resultaat: De haardichtheid neemt toe omdat het aantal haren toeneemt: gemiddeld 1700 nieuwe haren na 3 maanden [blijkt uit placebo-gecontroleerd onderzoek met 101 proefpersonen].

GEBRUIK

Dagelijkse behandeling: 1 ampul 's morgens of

WERKING

Stimuleert het functioneren van de stamcellen. Dit zorgt ervoor dat de haarbulbussen weer geactiveerd worden. Daardoor neemt de haardichtheid toe.

INGREDIËNTEN

Stemoxydine, een molecuul dat de relatief zuurstofarme omgeving nabootst die stamcellen nodig hebben om goed te werken.

  • VERZENDKOSTEN 3,50|GRATIS VANAF 30,-
  • GRATIS SAMPLES BIJ BESTELLING|BETROUWBAAR|APOTHEEK
VOOR DE HELE ROUTINE ALLES IN WINKELMAND